• Uw offerte lijst is leeg
Offerte wijzigen
menu
 • Uw offerte lijst is leeg
Offerte wijzigen

Waarmee kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

 • Wie is Klinkervisie?
  Hoi! Wij zijn Erik en Paul. Klinkervisie biedt jou alles voor bestratingsmateriaal.  Persoonlijk advies vinden wij erg belangrijk en nemen hier dan ook graag de tijd voor. Bij Klinkervisie staan jouw wensen centraal. Door veel ervaring en kennis met bestratingsmaterialen kunnen wij je uitstekend en eerlijk adviseren bij het kiezen van de juiste bestrating. Zo is jouw tuin niet alleen een lust voor het oog, maar ook voorzien van kwalitatief straatwerk waar je nog jaren mee vooruit kunt en wat perfect bij jou past.
 • Wat zijn jullie openingstijden?
  Maandag 08:30 - 17:00
  Dinsdag 08:30 - 17:00
  Woensdag - 
  Donderdag - 
  Vrijdag - 
  Zaterdag  - 
  Zondag gesloten
 • Hoe gaat onze bezorging?

  Op het moment dat je een order hebt geplaatst (bij ons in de winkel of in de webwinkel), dan ontvang je een orderbevestiging. Bij de orderbevestiging spreken we per mail/telefonisch/mondeling  een leverperiode af.


  Levering just in time
  Onze snelste manier om het bestrating bij jou voor de deur te leveren. Zodra je vandaag een order inschiet, wordt het de volgende dag opgehaald door onze transporteur en de dag erop geleverd. Dus vandaag besteld = overmorgen in huis!


  Lossen voor de deur:

  1. Steentrailer: Standaard wordt met steentrailer. Deze trailer is 18 meter lang, waardoor het op sommige gevallen (zoals smalle straten) niet mogelijk is om te lossen en dat de materialen niet op de gewenste locatie geleverd worden. In dat kies geval, kies voor mogelijkheid 2: kooiaap. 
  2. Kooiaap: wij bieden de mogelijkheid om de producten met kooiaap bij je aan te leveren. Hiermee kunnen we op vrijwel alle locaties de producten aanleveren. 

  Een dag voor levering ontvang je van ons een bericht met de indicatie van de lostijd voor die volgende dag. 

   

  Afhalen
  Onze eigen voorraad producten zijn per direct af te halen. Materialen die voor jou besteld worden zijn binnen 1 á 7 werkdagen (mits voorradig bij leverancier) bij ons af te halen. Je krijgt bericht wanneer dit gereed staat. 

 • Mijn bestelling is niet compleet
  Mocht het voorkomen dat er bij levering producten ontbreken. Maak dit  dan direct bekend bij de chauffeur en maak een notitie op de pakbon. Neem vervolgens telefonisch contact (0316 745 060) of mail naar info@klinkervisie.nl.
 • Heb je schade bij levering?
  Mocht het voorkomen dat er schade is bij de geleverde prodcuten. Maak dit dan direct bekend bij de chauffeur en maak een notitie op de pakbon. Maak foto’s van de schade en deel dit met ons: 0316 745 060 of mail naar info@klinkervisie.nl.
 • Hoe werkt retourneren?

  Materialen over?
  Bestratingsmaterialen die je overhoudt, nemen wij niet retour. Deze kunnen we namelijk niet meer als nieuw verkopen. Ook kunnen we 'restjes' niet aan andere partijen toevoegen, omdat de productiedata dan kunnen verschillen.

  Hele bestelling retourneren
  Wil je je hele bestelling retourneren? Je hebt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze gaat in op de datum dat je de bestelling ontvangt. Tijdens deze periode van 14 dagen mag je alle producten retour zenden, zonder opgaaf van redenen. Dit gaat zo:

  • Binnen 14 dagen na aflevering maak je bij ons schriftelijk melding van je retour;
  • Na ontvangst van de melding binnen de genoemde 14 dagen, heb je nog eens 14 dagen de tijd om de geleverde producten terug te sturen;
  • De retourkosten á circa € 350,- zijn voor rekening van jezelf als koper;
  • Het risico dat gepaard gaat met het retourneren is voor jezelf als koper;
  • Wanneer je de complete bestelling in originele staat, zoals geleverd,terugstuurt, betalen we het bedrag van je factuur terug;
  • Wanneer je slechts een deel van de bestelling retourneert, blijven de transportkosten voor de levering gehandhaafd.
 • Kan ik ook producten afhalen of vooraf bekijken?

  Bestrating kopen vanaf je beeldscherm is niet voor iedereen weggelegd, tenzij je zeker weet naar wat voor product je op zoek bent. Wij hebben een grote showtuin in Spijk waar we al ons materiaal te bezichtigen is. Het is mogelijk om je product bij ons op te halen of onze showtuin te bezoeken.

  Wij vinden persoonlijk advies erg belangrijk en nemen hier dan ook graag de tijd voor. Onze productexperts hebben veel ervaring en kennis met bestratingsmaterialen en kunnen je uitstekend en eerlijk adviseren bij het kiezen van de juiste bestrating.