• Uw offerte lijst is leeg
Offerte wijzigen
menu
  • Uw offerte lijst is leeg
Offerte wijzigen

Over Klinkervisie

Klinkervisie B.V. is een jong en groeiend bedrijf gevestigd in Spijk en is opgericht in 2014.
Sinds 2017 zijn Erik en Paul Leusink samen trotse eigenaren van Klinkervisie B.V.
Als groothandel in projectbestrating, gebruikte bestratingsmaterialen en sierbestrating helpen wij onze klanten met het leveren voor alle soorten bestratingsmaterialen.
Onze klanten zijn gemeenten, wegenbouw/stratenmakers, hoveniers en particulieren. Vanaf onze opslag en showtuin in Spijk bedienen wij onze klanten in Nederland, Duitsland en België. Ons onderscheidend vermogen zit in contacten, communicatie en marktkennis

 

Medewerkers

Wij zijn Erik en Paul Leusink, trotse eigenaren van Klinkervisie BV.
Samen hebben wij een enorme passie voor de handel in sierbestrating.  
We hebben veel ervaring en kennis met bestratingsmaterialen waardoor we u uitstekend kunnen adviseren bij het kiezen van de juiste bestrating.
Wij vinden persoonlijk advies erg belangrijk en nemen hier dan ook graag de tijd voor. Bij Klinkervisie staan uw wensen centraal.

 

Klinkervisie B.V.

Paul Leusink

Inmiddels ruim 20 jaar actief in de bestratingswereld. Ik ben in het bezit van ruime kennis van alle voorkomende bestratingsmaterialen, zowel nieuw als gebruikt. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel en ik behandel klanten zoals ikzelf ook graag behandeld wil worden. Daarbij geldt: afspraak = afspraak. Graag ontvang ik u in Spijk voor een bestratingsadvies op maat. 

Klinkervisie B.V.
Klinkervisie B.V.

Erik Leusink

Geboren en getogen in de achterhoek, tijdens vakanties en vrije dagen veelal bij een groothandel in bestratingsmaterialen gewerkt. Na een afgeronde MBO opleiding heb ik ervoor gekozen om te gaan werken als buitendienstmedewerker van de betonfabriek "BVW Beton und Verbundsteinwerke Hamminkeln". Na een erg leerzaam jaar kwam echter deze uitdaging op mijn pad: Het mede oprichten van Klinkervisie B.V. . Graag adviseer ik U in Spijk of bij U thuis over de verhardingsmogelijkheden in uw tuin of oprit. Tevreden klanten, dat is mijn doel.