Filter
Sorteren
Per stuk Alpen grind grijs/blauw 4-8 mm.
€ 65.00
Incl. btw

Alpen grind grijs/blauw 4-8 mm.


Per stuk Alpen grind grijs/blauw 8-16 mm.
€ 89.25
Incl. btw

Alpen grind grijs/blauw 8-16 mm.


Grind 2-8 Grind 2-8
Prijs op aanvraag

Grind 2-8


Per stuk Naturial Split 8-16 Naturial Split 8-16
€ 124.95
Incl. btw

Naturial Split 8-16


Per stuk Naturial Split 16-32 Naturial Split 16-32
€ 124.95
Incl. btw

Naturial Split 16-32


Grind & split: het creëren van kleur en afwisseling in uw tuin

Het is niet altijd nodig om voor tegels of stenen als bestrating te kiezen. Los grind is ook een prima manier om je tuin te betegelen. Het knarsende geluid van voetstappen op een grindpaadje roept onmiddellijk een goed en natuurlijk gevoel op. Grind en split zijn populaire producten voor uw oprit of tuin. Grind en split zijn echte oer producten uit de natuur en bestaan in vele afmetingen, kleuren en soorten waardoor de mogelijkheden ermee eindeloos zijn. Materiaal wat gerond is noemen we grind. In combinatie met vaste tegels geeft grind een speels accent aan een moderne strakke tuin.
Door middel van worteldoeken direct onder het grind te leggen zal er minder onkruid door het grind groeien, hierdoor is het grind toch gebruiksvriendelijk toe te passen.
Gebroken materiaal noemen we split. Split is onderhoudsarm en milieuvriendelijk. Grind en split zijn beide zeer geschikt voor looppaden, oprit of puur decoratief.
Grind en split worden geleverd in BigBags.

Vragen of advies?

Grind en split zijn ideaal voor het creëren van kleur en afwisseling in uw tuin.
Het grind en split liever zelf bekijken? Breng gerust een bezoek aan Klinkervisie, wij helpen en adviseren je graag bij het vinden van het juiste straatwerk!
Vragen of advies over het grind en split? Dan kunt je natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0316-745060 of mailen naar info@klinkervisie.nl