Zand, grind, split, splitplaten & worteldoeken

Klinkervisie B.V.

Zand, grind, split, splitplaten & worteldoeken: onderhoudsarme tuin en natuurlijke uitstraling

Geef je tuin een natuurlijke uitstraling met grindpaadjes, zand, splitvakken, natuursteen brokken en rotsen. Er zijn veel soorten zand, grind en split in vele kleuren en gradaties verkrijgbaar er is dus een enorm assortiment!
Zowel split als grind kan allebei gebruikt worden in tuinpaadjes maar ook op grotere vlakken in de tuin. 
Anti worteldoek is een beschermdoek tegen onkruid. Anti worteldoek wordt met name gebruikt onder siergrind en siersplit voor oprit of looppaden in de tuin.
Splitplaten zijn halfopen verhardingsplaten die worden gebruikt voor opritten, looppaden of parkeerplaatsen. Splitplaten zorgen voor een stabiele stevige basis voor elke oprit waardoor spoorvormig wordt tegengegaan.
Kortom: met zand, grind, split, splitplaten & worteldoeken kan je een onderhoudsarme tuin realiseren en krijg je een natuurlijke uitstraling.

Vragen of advies?

Zand, grind, split, splitplaten of worteldoeken liever zelf bekijken? Breng gerust een bezoek aan Klinkervisie, wij helpen en adviseren je graag bij het vinden van het juiste straatwerk!
Vragen of advies over het zand, grind, split, splitplaten of worteldoeken? Dan kunt je natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0316-745060 of mailen naar info@klinkervisie.nl