Filter
Sorteren
Resultaten: 5 product(en)
Per m2 Manchester 25mm Manchester 25mm
€ 17.75
Incl. btw

Manchester 25mm

A-kwaliteit

Te bezichtigen in onze showtuin


Per m2 Manchester 30mm Manchester 30mm
€ 23.75
Incl. btw

Manchester 30mm

A-kwaliteit

Te bezichtigen in onze showtuin


Per m2 Manchester 40mm Manchester 40mm
€ 32.25
Incl. btw

Manchester 40mm

A-kwaliteit

Te bezichtigen in onze showtuin


Per m2 Chelsea 25mm Chelsea 25mm
€ 17.75
Incl. btw

Chelsea 25mm

A-kwaliteit

Te bezichtigen in onze showtuin


Per m2 Chelsea 30mm Chelsea 30mm
€ 23.75
Incl. btw

Chelsea 30mm

A-kwaliteit

Te bezichtigen in onze showtuin


Kunstgras: duurzaam, slijtvast en wordt het niet beïnvloed door weersomstandigheden

Als je op zoek bent naar makkelijk aan te leggen en eenvoudige te onderhouden bestrating, dan is kunstgras een goede optie. Kunstgras is de uitkomst voor een mooie tuin, terras of balkon. Nooit meer te maaien, hoeft geen water te krijgen, is bestand tegen hitte, extreme regenval en koude winters, is dier- en kindvriendelijk en is altijd prachtig groen. Wanneer je interesse hebt in kunstgras dan merk je al snel dat het aanbod in kunstgras enorm is. Door de nieuwe technologische ontwikkelingen wordt de kwaliteit van kunstgras steeds beter, zowel qua de structuur als de kleur van het kunstgras. 

Voordelen van kunstgras

Kunstgras heeft naast het hierboven genoemde nog meer voordelen.
Vaak wordt kunstgras (ten onrechte) geassocieerd met ‘nep’. En het klopt dat kunstgras vroeger in de verste verte niet op echt gras leek, maar tegenwoordig door de ontwikkelingen is kunstgras nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden.
Dit en het feit dat kunstgras duurzaam is, onderhoudsvriendelijk en gebruiksvriendelijk voor zowel jou als eventuele huisdieren en kinderen, maakt het een ware kanshebber voor iedere tuin. Kunstgras is er in verschillende prijsklassen, maar ook betaalbaar kunstgras is verkrijgbaar is vele verschillende soorten, waardoor je altijd de kunstgras soort vindt die aansluit bij jouw wensen

Vragen of advies?

Met kunstgras krijgt de tuin een natuurlijke uitstraling zonder dat je steeds met de grasmaaier en kunstmest in de weer bent. Ook voor tuinbestrating met kunstgras ben je bij Klinkervisie aan het juiste adres. Het kunstgras liever bekijken? Breng gerust een bezoek aan Klinkervisie, wij helpen en adviseren je graag!
Vragen of advies over het kunstgras? Dan kan je natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0316-745060 of mailen naar info@klinkervisie.nl