Filter
Sorteren
Resultaten: 3 product(en)
Per m2 Zeskant 8 cm Grijs
Prijs op aanvraag

Zeskant 8 cm Grijs

A-kwaliteit

Te bezichtigen in onze showtuin


Per m2 Zeskant 8 cm Zwart
Prijs op aanvraag

Zeskant 8 cm Zwart

A-kwaliteit

Te bezichtigen in onze showtuin


Per m2 Zeskant 8 cm Rood
Prijs op aanvraag

Zeskant 8 cm Rood

A-kwaliteit

Te bezichtigen in onze showtuin


 Zeskanttegel: decoratief maar ook weerstand tegen (extreem) zware druk

De zeskantegel is special ontwikkeld voor verhardingen die (extreem) zwaar worden belast maar je kan er ook snel je terras mee maken.  Door de speelse vorm van de zeskantegel heeft je terras een vrolijk en zonnige uitstraling.
Het honinggraatmotief van de tegel zorgt ervoor dat de krachten die vrijkomen bij de belasting zonder negatieve invloed op de bestrating worden verdeeld over de zes vlakken. Door de splintervrije kop garandeert de bovenlaag van de zeskanttegel dat de bovenlaag van de zeskanttegel niet splintert.
Als het gaat om vloeistofdichte verharding is een vloeistofdichte zeskanttegel een goede oplossing voor een duurzame en volledige afsluiting van de verharding tegen bodem- of grondwatervervulling.
De zeskanttegel zijn uiterst geschikt voor het verharden van parkeerplaatsen, bedrijfsterreinen zowel binnen als buiten, verkeersdrempels, vloeistofdichte bestratingen (onder andere benzinestations), terrassen en particuliere tuinen.

Vragen of advies?

De zeskanttegel is krachtig, decoratief en onderhoudsvriendelijk.
De zeskanttegel liever bekijken? Breng gerust een bezoek aan Klinkervisie, wij helpen en adviseren je graag bij het vinden van het juiste straatwerk!
Vragen of advies over de zeskanttegel? Dan kan je natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0316-745060 of mailen naar info@klinkervisie.nl