Betonstraatstenen: praktisch, duurzaam en sterk

Betonklinkers bestaan uit grind, zand en cement. Deze drie ingrediënten worden gemengd en in een vorm gegoten. Betonklinkers zijn geschikt voor zware belasting en voeren water snel af door de drie ingrediënten. Betonklinkers zijn multifunctioneel want ze worden gebruikt voor onder andere om opritten, parkeerplaatsen en bedrijfspanden mee aan te leggen.

Verschillende soorten betonklinkers

Met betonklinkers kun je een uiterst strak uiterlijk creëren door te werken met fijne voegen. Een groot voordeel van betonklinkers zijn dat ze voordeliger zijn dan gebakken klinkers. In ons assortiment vindt u diverse soorten betonstenen in allerlei kleuren, vormen en maten.
De betonklinkers die wij aanbieden hebben diktes van 10 cm, 8 cm, 7 cm en 6 cm.  
Die verschillende diktes zijn leverbaar in verschillende kleuren zoals bijvoorbeeld: grijs, zwart, rood, paars, bruin, antraciet, bont gevlamd en terracotta-geel.
Wilt u liever een wat grotere tegel maar wel de kwaliteiten van een betonklinker? Bekijk dan onze betontegels!

Vragen of advies?

Onze betonklinkers liever bekijken? Breng gerust een bezoek aan Klinkervisie, wij helpen en adviseren je graag bij het vinden van het juiste straatwerk!
Vragen of advies over de betonklinkers? Dan kan je natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0316-745060 of mailen naar info@klinkervisie.nl