Filter
Sorteren
Resultaten: 1 product(en)
Per stuk Pallet Oud Hollands Bielzen Grijs Oud Hollands Bielzen Grijs
€ 7.25
Incl. btw

Oud Hollands Bielzen Grijs

A-kwaliteit

Te bezichtigen in onze showtuin


Bielzen: strakke industriƫle uitstraling

Betonbielzen zijn grote betonnen stenen die u op verschillende manieren kunt inzetten. Met betonbielzen kun je onder andere hoogteverschillen in de tuin, paden afbakenen en plantbakken bouwen. Zwaar grond kerende muren of grote hoogten muren kunt u het beste overwinnen met robuuste stapelelementen zoals betonbielzen, dat voorkomt het wegspoelen van grond en het loopt uiteraard een stuk gemakkelijker. Om een tuinen goed bereikbaar te maken zijn de robuuste betonbielzen geschikt om als traptrede te gebruiken. De bielzen zijn fors, goed zichtbaar en geven sfeer in de tuin, dit in tegenstelling tot opsluitbanden. De betonnen bielzen passen zowel in een moderne als bij een authentieke tuin.

Vragen of advies?

De betonbielzen liever bekijken? Breng gerust een bezoek aan Klinkervisie, wij helpen en adviseren je graag bij het vinden van het juiste straatwerk!
Vragen of advies over de betonbielzen? Dan kan je natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0316-745060 of mailen naar info@klinkervisie.nl