Opsluitbanden & stapelblokken

Klinkervisie B.V.

Opsluitbanden en stapelblokken: kwalitatief en voordelig straatwerk

Opsluitbanden

Opsluitbanden, ook wel betonbanden genoemd. Met alleen stenen bent u er nog niet, voor de afwerking van straten heeft u namelijk ook opsluitbanden nodig. Opsluitbanden zijn bijzonder interessant omdat ze niet alleen voordelig zijn in aankoop, maar daarnaast kunnen ze ook de levensduur van de bestrating aanzienlijk verlengen.
Opsluitbanden dienen voor:
- Verharding
- Vakverdeling (opsluiting)
- Watergeleiding
- Verkeersgeleiding

Stapelblokken

Stapelblokken worden ook wel stapelstenen of muurstenen genoemd.
Stapelblokken zijn gemaakt van beton, dit zorgt ervoor dat ze niet kunnen slijten omdat ze erg sterk zijn. Wanneer u ervoor kiest om hoogteverschillen in uw tuin aan te brengen of hoogteverschillen te herstellen zijn stapelblokken uitermate geschikt.
Een tuin wordt speelser, romantischer, logischer en aantrekkelijker ingedeeld door niveau verschillen en vaste tuinelementen aan te brengen. Omdat stapelblokken erg sterk zijn kunt u jaren genieten van uw stapelblokken. Ze zijn ook eenvoudig herbruikbaar, dus bent u op uw creatie uitgekeken? In een handomdraai bouwt u een nieuw ontwerp van de stapelblokken.
Stapelblokken dienen voor:
- Trappen
- Omheining
- Bloembakken 

Vragen of advies?

Met opsluitbanden en stapelblokken ben je verzekerd van kwalitatief en voordelig straatwerk. 
De opsluitbanden en stapelblokken liever bekijken? Breng gerust een bezoek aan Klinkervisie, wij helpen en adviseren je graag bij het vinden van het juiste straatwerk!
Vragen of advies over de betontegels? Dan kan je natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0316-745060 of mailen naar info@klinkervisie.nl