Megabetonblokken: van industrieel tot residentieel!

Megabetonblokken zijn enorm veelzijdig. Met megabetonblokken kun je een gebied beschermen, een bepaald gebied afzetten of een muur maken.
Megabetonblokken kan in de bouw op verschillende manieren worden toegepast, van industrieel tot residentieel. Megabetonblokken zijn weerbestand tegen extreme weersomstandigheden, kostenbesparend, bieden flexibiliteit en zijn duurzaam.
Betonblokken zijn een flexibel bouwmateriaal omdat je er praktisch alles mee kunt opbouwen, van enkele tot meerdere verdiepingen. Betonblokken zijn ook niet altijd vierkant of rechthoekig, je kunt verschillende accenten eraan toevoegen zoals pilaren, bogen en nog veel meer.

De standaard megabetonblokken type A zijn 80 cm hoog en de mega betonblokken type B zijn 400 cm hoog. Deze megabetonblokken zijn direct uit voorraad leverbaar.
Op aanvraag leveren wij megabetonblokken met afwijkende maten of gekleurde megabetonblokken en megabetonblokken met een decoratie.
Megabetonblokken met decoratie kan bijvoorbeeld zijn met een logo of een decoratie naar eigen ontwerp. De levertijd is dan in overleg.

Vragen of advies?

Wil je een groot aantal megabetonblokken afnemen? Geen probleem! Wij leveren zowel enkele megabetonblokken als honderden megabetonblokken voor een compleet bedrijventerrein. De megabetonblokken liever bekijken? Breng gerust een bezoek aan Klinkervisie, wij helpen en adviseren je graag bij het vinden van het juiste straatwerk!
Vragen of advies over de megabetonblokken? Dan kan je natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0316-745060 of mailen naar info@klinkervisie.nl