Filter
Sorteren
Resultaten: 4 product(en)
Per m2 Pallet Scoria Bricks Blauw Grijs Scoria Bricks Blauw Grijs
Prijs op aanvraag

Scoria Bricks Blauw Grijs

A-kwaliteit

Te bezichtigen in onze showtuin


Per m2 Los gestort Lava Basalt Lava Basalt
Prijs op aanvraag

Lava Basalt

A-kwaliteit

Te bezichtigen in onze showtuin


Per m2 Los gestort Belgisch Porfier vierkant
Prijs op aanvraag

Belgisch Porfier vierkant

A-kwaliteit

Te bezichtigen in onze showtuin


Per m2 Los gestort Kinderkoppen 14x14 Kinderkoppen 14x14
Prijs op aanvraag

Kinderkoppen 14x14

A-kwaliteit

Te bezichtigen in onze showtuin


Natuursteen kinderkoppen: duurzame klassieker

Stijlvol en karakter, dat zijn kinderkoppen ofwel kasseien. Kinderkoppen zijn kleine blokjes gekapt uit natuursteen die na bewerking gebruikt kunnen worden voor bestrating.
De naam kinderkoppen duidt op de omvang van de steen, net zo groot als een kinderkopje.
Kinderkoppen bepaalt in vele historische plaatsen het straatbeeld en heeft de meest sfeervolle, rustieke en natuurlijke uitstraling. Kinderkoppen zijn de ideale stenen voor een sfeervolle werk- of woonomgeving. Door het ruwe uiterlijk, geometrische vormen en de duurzaamheid zijn kinderkoppen al jarenlang populair in België en Nederland.

Tuinpad, terras, oprit of parkeerplaats van kinderkoppen

Klinkervisie levert kinderkoppen vanwege de slijtvastheid, kleurvastheid en zeer hoge levensduur. Kinderkoppen zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken. De meest voorkomende toepassingen zijn tuinpaden, terrassen, opritten en parkeerplaatsen.
Een groot voordeel van kinderkoppen is dat de stenen alleen maar mooier worden naarmate ze ouder worden. De authentieke uitstraling van uw terras zal dus naarmate van tijd alleen maar toenemen.
Wanneer u een terras van kinderkoppen combineert met een tuinpad naar de achterkant van uw tuin van kinderkoppen, creëert u een authentieke en natuurlijke uitstraling. Met kinderkoppen bereikt u een schitterend eindresultaat wat ook nog eens jaren meegaat!

Assortiment kinderkoppen

Denk ook aan het combineren van verschillende soorten, kleuren of het maken van mooie patronen van kinderkoppen, zo zorg je voor een romantische en unieke sfeer in je tuin. Wij leveren de volgende soorten kinderkoppen:

  • Graniet
  • Basalt
  • Porfier
  • Grès,
  • Koperslak

Vragen of advies?

Uniek, romantisch en vol karakter. Met kinderkoppen ben je verzekerd van duurzaam en klassiek straatwerk. 
De kinderkoppen liever bekijken? Breng gerust een bezoek aan Klinkervisie, wij helpen en adviseren je graag bij het vinden van het juiste straatwerk!
Vragen of advies over onze kinderkoppen? Dan kan je natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0316-745060 of mailen naar info@klinkervisie.nl