Filter
Sorteren
Resultaten: 0 product(en)

Geen resultaten gevonden.

Oud Hollandse tuintegels: voor zowel een strakke design tuin als een grote landelijke tuin

Een terras kan zoveel meer zijn dan alleen een plekje om lekker te lunchen in de zomer. Stel dat je functionaliteit combineert met design? Met de Oud Hollandse terrastegels kan je een nieuwe tuindimensie ervaren. De Oud Hollandse tuintegels passen zich aan bij de omgeving. Deze tegels zijn van topkwaliteit, een echte aanwinst voor uw tuin. De Oud Hollandse tegels worden gemaakt met natuurlijke grondstoffen in een milieuvriendelijk productieproces. De tegels zijn weerbestendig, gripvast en onderhoudsarm en geschikt voor intensief gebruik.
Kies uit de verschillende kleuren, afmetingen en afwerkingen.

Vragen of advies?

Zowel voor de strakke design tuin en de grote landelijke tuin zijn Oud Hollandse tuintegels een uitstekende keuze. De zijn Oud Hollandse tuintegels liever bekijken? Breng gerust een bezoek aan Klinkervisie, wij helpen en adviseren je graag bij het vinden van het juiste straatwerk!
Vragen of advies over de zijn Oud Hollandse tuintegels? Dan kan je natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0316-745060 of mailen naar info@klinkervisie.nl