Klinkervisie B.V.

Filter
Sorteren
Resultaten: 0 product(en)

Geen resultaten gevonden.

GeoProArte: design en superieure kwaliteit

De nieuwste innovatie in sierbestrating is GeoProArte. De naam zegt het eigenlijk al, bij deze collectie draait het om design en superieure kwaliteit. Dankzij de innovatieve digitale toplaag zijn de mooiste, uniekste, natuurlijkste en levensechte designs mogelijk. Met behulp van digitale techniek is het gelukt om een neutrale tegel om te toveren tot een prachtig design.

GeoProArte is de trendzetter als het gaat om design

Op den duur zal dit het product zijn met de meeste toepassingsmogelijkheden. De ontwikkelingen binnen deze categorie zullen elkaar snel opvolgen. GeoProArte gaat een trendzetter worden als het gaat om design. De kwalitatieve eigenschappen gecombineerd met een relatief gunstige prijs spreken daarbij ook het voordeel van deze serie. Uw mooie design is perfect beschermd tegen alle mogelijke weersomstandigheden en kan tegen een stootje. Door de goede beschermlaag is uw terras ook nog eens eenvoudig schoon te houden. Vloeistoffen, zuren of vetten maken geen kans een blijvende indruk achter te laten.

Vragen of advies?

Met GeoProArte ben je verzekerd van kwalitatief en creatief straatwerk
De GeoProArte liever bekijken? Breng gerust een bezoek aan Klinkervisie, wij helpen en adviseren je graag bij het vinden van het juiste straatwerk!
Vragen of advies over de GeoProArte? Dan kan je natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0316-745060 of mailen naar info@klinkervisie.nl