Klinkervisie B.V.

Betonplaten; duurzaam en hoge belastbaarheid

Betonplaten, ook wel industrieplaten genoemd, vinden hun toepassing in de verharding van buitenterreinen, bedrijfshallen en in de agrarische sector. De vraag naar functionele erfverharding neemt steeds verder toe omdat de rijdende voertuigen in de agrarische sector steeds zwaarder worden.
Betonplaten zijn uiterst geschikt voor permanente en/of tijdelijke terreinverharding.
Daarnaast is er steeds meer behoefte aan verharde ondergrond voor bijvoorbeeld kuilvoer en voor de opslag van de werkvoertuigen.

Voordelen betonplaten

Betonplaten zijn gemakkelijk te leggen, weer op te nemen en te herleggen. Zo blijft de ondergrond altijd bereikbaar voor bijvoorbeeld werkzaamheden aan kabels en leidingen.  Bij voldoende stevige ondergrond zijn de betonplaten bestand tot wel 12 ton. De platen kunnen splintervrij tegen elkaar worden gelegd door de afstand houders en facetranden. De platen hebben twee sparingen voor een gemakkelijke verwerking, zo worden de platen gemakkelijk en snel opgepakt en getransporteerd.

Nieuwe en gebruikte betonplaten

Bij Klinkervisie kan je terecht voor een ruim assortiment aan betonplaten. Naast nieuwe industrieplaten, verkopen wij ook gebruikte platen.
Wij leveren deze betonplaten in standaardmaten van 200 x 200 meter en in verschillende diktes variërend van 12 tot 20 cm. Naast de afmeting en diktes, kunnen betonplaten bij Klinkervisie ook geleverd worden mét of zonder stalen hoeklijn.
Bij Klinkervisie hebben we ook betonplaten met stroeve toplaag, dit is geschikt voor terreinen waar veel op gelopen of gereden wordt. De stroeve toplaag zorgt ervoor dat mensen maar ook dieren (bij een boerderij) niet uitglijden.
Waar je voorkeur ook naar uitgaat, voor ieder project hebben wij de juiste plaat.

Vragen of advies?

Wil je een groot aantal betonplaten afnemen? Geen probleem! Wij leveren zowel enkele platen voor een eenvoudige oprit als honderden platen voor een compleet bedrijventerrein. De betonplaten liever bekijken? Breng gerust een bezoek aan Klinkervisie, wij helpen en adviseren je graag bij het vinden van het juiste straatwerk!
Vragen of advies over de betonplaten Dan kan je natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0316-745060 of mailen naar info@klinkervisie.nl