Gebakken Klinkers - Eén oplossing voor iedere tuin!

0316 - 74 50 60 info@klinkervisie.nl Prijsweergave: Incl. BTW | Excl. BTW

Menu

Producten

Home > Gebakken Klinkers > Producten

Bekijk binnen deze categorie:


Alle producten Nieuwe gebakken klinkers Oude gebakken klinkers
prijs op aanvraag
GB Dikformaat plat gemeleerd

  Levering: losgestort / pallets

€ 33.02 excl. BTW
UWF Ulft

  Levering: op pallets

€ 37.15 excl. BTW
UWF Lobith

  Levering: op pallets

prijs op aanvraag
GB Dikformaat rood paars

  Levering: losgestort / pallets

prijs op aanvraag
GB Keiformaat Gemeleerd

  Levering: losgestort / pallets


Gebakken klinkers

Gebakken klinkers: de oplossing voor iedere tuin

Kan uw terras, tuin of oprit wel een opknapbeurt gebruiken? Bij Klinkervisie in het groene hart van Spijk kunt u terecht voor een ruim assortiment aan gebakken klinkers. Deze authentieke straatstenen zijn dé perfecte oplossing voor het stijlvol en duurzaam bestraten van uw droomtuin. De gebakken klinkers zijn bij Klinkervisie verkrijgbaar in tal van kleuren, uitvoeringen en formaten waardoor u eindeloos kunt variëren met uw tuinontwerp. Handig!

 

Oud gebakken klinkers en nieuw gebakken klinkers

Wij beschikken bij Klinkervisie over honderden vierkante meters aan zowel oud gebakken klinkers als nieuw gebakken klinkers. Deze natuursteen geeft uw terras of oprit niet alleen een sfeervolle aanblik, maar verzekerd u tevens van kwalitatief straatwerk. Gebakken klinkers van Klinkervisie zijn duurzaam, slijtvast, kleurecht, onderhoudsvriendelijk én worden naarmate de jaren verstrijken alleen maar mooier. Kortom: een aanwinst voor uw tuin!

 

Gebakken klinkers voor elk decor

Met de gebakken klinkers van Klinkervisie kunt u alle kanten op. Iedere steen is uniek en met iedere steen creëert u een andere sfeer. Dus wilt u dat versleten staaltje straatwerk in de achtertuin een make-over geven? De mogelijkheden zijn eindeloos! Gaat uw voorkeur uit naar een authentieke uitstraling, dan zijn oud gebakken klinkers uit de verre middeleeuwen de perfecte oplossing. Liever een speelse aanblik? Sla dan aan het straten met een partij getrommelde klinkers. Vertoeft u liever in een stedelijke tuin, tik dan een partij nieuw gebakken klinkers op de kop voor een modern resultaat. Wat uw wensen ook zijn: de gebakken klinkers van Klinkervisie passen in elk decor.

 

Klinkervisie adviseert u graag over gebakken klinkers

Heeft u geen idee welke gebakken klinkers passen in uw tuinontwerp? Breng dan gerust een bezoek aan onze vestiging in Spijk. De medewerkers van Klinkvisie helpen en adviseren u graag bij het vinden van het juiste straatwerk. Heeft u een korte vraag over onze gebakken klinkers of over de levering? Dan kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0316-745060 of mailen naar info@klinkervisie.nl