Klinkervisie B.V. - Over ons

0316 - 74 50 60 info@klinkervisie.nl Prijsweergave: Incl. BTW | Excl. BTW

Menu

Over ons

Home > Over ons

Over ons

Klinkervisie B.V. handel in nieuwe en gebruikte bestratingsmaterialen 

Wij zijn Erik en Paul Leusink, de trotse eigenaren van Klinkervisie B.V.
Samen hebben wij een enorme passie voor de handel in nieuw- en gebruikte gebakken straatstenen maar ook voor keramische tegels, beton en natuursteen in alle soorten, maten en kleuren. Ons assortiment is dan ook uitgebreid, overzichtelijk en goed combineerbaar. U treft bij ons een geheel vernieuwde showtuin. Hier kunt U de verschillende bestratingsmaterialen toegepast zien en uw toekomstige tuinsfeer voelen. Wij zijn gevestigd aan de Spijksedijk  3-109 te Spijk, gemeente Zevenaar. Alleen de locatie is al een bezoek waard. De Rijn, de drukst bevaren rivier van Nederland, ligt op nog geen steenworp afstand. Wij waarderen het zeer indien U voor een bezoek een afspraak maakt, wij willen namelijk alle tijd kunnen nemen zodat U tot een juiste beslissing kunt komen.

Erik Leusink
Geboren en getogen in de achterhoek, tijdens vakanties en vrije dagen veelal bij een groothandel in bestratingsmaterialen gewerkt. Na een afgeronde MBO opleiding heb ik ervoor gekozen om te gaan werken als buitendienstmedewerker van de betonfabriek "BVW Beton und Verbundsteinwerke Hamminkeln". Na een erg leerzaam jaar kwam echter deze uitdaging op mijn pad: Het mede oprichten van Klinkervisie B.V. . Graag adviseer ik U in Spijk of bij U thuis over de verhardingsmogelijkheden in uw tuin of oprit. Tevreden klanten, dat is mijn doel.

Paul Leusink
Inmiddels ruim 20 jaar actief in de bestratingswereld. Ben in het bezit van een ruime kennis van alle voorkomende bestratingsmaterialen, zowel nieuw als gebruikt. Heb kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zoals ikzelf graag behandeld wil worden, behandel ik onze klanten. Daarbij geldt: afspraak = afspraak. Graag ontvang ik U in Spijk voor een bestratingsadvies op maat. 

Download hier de Algemene Voorwaarden