Nieuw Gebakken Klinkers; Stijlvol en Duurzaam bestraten

0316 - 74 50 60 info@klinkervisie.nl Prijsweergave: Incl. BTW | Excl. BTW

Menu

Producten

Home > Nieuwe gebakken klinkers > Producten

Bekijk binnen deze categorie:


Alle producten Partijen Assortiment
€ 33.02 excl. BTW
UWF Ulft

  Levering: op pallets

€ 37.15 excl. BTW
UWF Lobith

  Levering: op pallets


Nieuw gebakken klinkers

U heeft ze vast weleens gezien: nieuw gebakken klinkers. Deze straatstenen behoren al decennialang tot de meest populaire oplossing voor het stijlvol en duurzaam bestraten van opritten, terrassen en tuinen. Dankzij de variatie aan kleuren, uitvoeringen en formaten zijn ontwerpmogelijkheden met nieuw gebakken klinkers eindeloos. Vooral in combinatie met grote tegels kunt u bijzondere patronen creëren die passen in zowel een moderne als klassieke tuin. Bekijk onze referenties voor de verwerking van deze stijvolle nieuw gebakken klinkers.

 

Een aanwinst voor uw tuin

Met een terras of tuinpad van nieuw gebakken klinkers bent u verzekerd van kwalitatief straatwerk. Deze gebakken natuursteen is duurzaam, onderhoudsvriendelijk, zeer slijtvast, kleurecht en wordt in de loop der jaren alleen maar mooier. Kortom: een aanwinst voor uw tuin!

 

Ruim assortiment aan nieuw gebakken klinkers

Waren er vroeger slechts een aantal kleuren beschikbaar, tegenwoordig zijn nieuw gebakken klinkers verkrijgbaar in een groot palet aan kleuren en formaten. Van warme aardetinten zoals bruin, aubergine of taupe tot trendy kleuren als diepzwart of vuurrood. Daarbij is deze moderne steen ook in verschillende formaten verkrijgbaar. Bij Klinkervisie kunt u terecht voor de volgende nieuw gebakken klinkers:

- Dikformaat
- Waalformaat
- Keiformaat

 

Vragen of advies?

Uw tuin verreiken met een partij nieuw gebakken klinkers? Breng dan gerust een bezoek aan Klinkervisie om ons assortiment te bekijken. Heeft u vragen of wilt u advies? Geen probleem! Wij helpen en adviseren u graag bij het vinden van het juiste straatwerk.

Voor vragen en advies over onze nieuw gebakken klinkers kunt u telefonisch contact opnemen met: 0316 - 74 50 60.