Oud Gebakken Klinkers; Unieke straatstenen met karakter

0316 - 74 50 60 info@klinkervisie.nl Prijsweergave: Incl. BTW | Excl. BTW

Menu

Producten

Home > Oude gebakken klinkers > Producten

prijs op aanvraag
GB Dikformaat plat gemeleerd

  Levering: losgestort / pallets

prijs op aanvraag
GB Dikformaat rood paars

  Levering: losgestort / pallets

prijs op aanvraag
GB Keiformaat Gemeleerd

  Levering: losgestort / pallets


Oud gebakken klinkers

Bent u op zoek naar een steen met karakter? Dan zijn oud gebakken klinkers dé perfecte keus. Deze antieke stenen vinden hun oorsprong in historische binnensteden, oude dorpspleinen en schilderachtige landweggetjes en zijn soms wel meer dan honderd jaar oud. De oud gebakken klinkers ademen nostalgie en zijn hét perfecte hulpmiddel om uw tuin, terras of oprit een authentieke uitstraling te geven. Bekijk onze referenties voor de verwerking van oude gebakken klinkers.

Geen oud gebakken klinker is hetzelfde

Het bijzondere aan oud gebakken klinkers? Door het natuurlijke bakproces is geen klinker hetzelfde. Van kleur, vorm tot formaat: iedere steen is uniek. Tóch hebben oud gebakken klinkers niet alleen een authentieke uitstraling, er zitten nog veel meer voordelen aan deze antieke baksteen:

- Ze zijn zelfreinigend
- Onderhoudsvriendelijk
- Onverwoestbaar
- Duurzaam
- Kleurvast

Verschillende oud gebakken klinkers:


Oud gebakken klinkers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Bij Klinkervisie hebben wij de volgende maten in ons assortiment:

- Waalformaat 
Dikformaat
Keiformaat

Vragen of advies?

Van landelijk, klassiek tot rustiek: de oud gebakken klinkers passen in elk decor. Dus is uw oprit toe aan nieuw straatwerk of wilt u de achtertuin voorzien van een compleet nieuw terras? Breng dan gerust een bezoek aan Klinkervisie om onze oud gebakken klinkers te bekijken. Wij helpen en adviseren u graag! 

Voor vragen of advies over onze oud gebakken klinkers kunt u tevens telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 0316 - 74 50 60